Gratis guide til Energirigtig Belysning

Spar EL, Spar Energi No Comments »

Energitjenesten har lavet en guide til energirigtig belysning. Vil du optimere din egen belysning i hjemmet, så den bliver mere energirigtig, vil vi klart anbefale dig at læse denne guide til energirigtig belysning. Guiden er i PDF-format!

Mere information om energisparepærer finder du her: A-pærer.

Energisparepærer – beregn hvor meget du sparer!

Spar EL, Spar Energi No Comments »

Hvis du er interesseret i at finde ud af, hvor meget du sparer ved at vælge en energisparepære frem for en normal glødepære, kan du her beregne, hvor meget du sparer.

Her kan du købe de energirigtige energisparepærer.

Spar energi i DIT hjem – Gratis EnergiTjek

Spar Energi 2 Comments »

Nordjysk-elhandel giver på deres hjemmesiden 9 konkrete bud på energirigtige valg, du kan træffe i hverdagen. Her kan du kan læse deres energirigtige forslag. Desuden tilbyder de et gratis EnergiTjek af dit hjem, så du kan vælge energirigtige løsninger og samtidig spare på “energiregningen”.

…og så lige over i en anden boldgade: Hvis du alligevel er igang med at gøre lidt ved hjemmet, så skulle du tage at tjekke billeder på lærred ud! Du kan få fremkaldt dine egne billeder på lærred – det er sjovt! Lige et tip herfra…

Er du energirigtig og går efter svanemærket?

Spar Energi 1 Comment »

I jagten på energirigtige produkter er svanemærket en god vejviser. Svanemærket indikerer, at varerne er blandt de mindst miljøbelastende inden for en varegruppe.

Her kan du læse mere om svanemærket: miljoeogsundhed.dk

Indlæg RSS Kommentarer RSS Log ind