Gratis guide til Energirigtig Belysning

Spar EL, Spar Energi No Comments »

Energitjenesten har lavet en guide til energirigtig belysning. Vil du optimere din egen belysning i hjemmet, så den bliver mere energirigtig, vil vi klart anbefale dig at læse denne guide til energirigtig belysning. Guiden er i PDF-format!

Mere information om energisparepærer finder du her: A-pærer.

Energisparepærer – beregn hvor meget du sparer!

Spar EL, Spar Energi No Comments »

Hvis du er interesseret i at finde ud af, hvor meget du sparer ved at vælge en energisparepære frem for en normal glødepære, kan du her beregne, hvor meget du sparer.

Her kan du købe de energirigtige energisparepærer.

Spar energi i DIT hjem – Gratis EnergiTjek

Spar Energi 2 Comments »

Nordjysk-elhandel giver på deres hjemmesiden 9 konkrete bud på energirigtige valg, du kan træffe i hverdagen. Her kan du kan læse deres energirigtige forslag. Desuden tilbyder de et gratis EnergiTjek af dit hjem, så du kan vælge energirigtige løsninger og samtidig spare på “energiregningen”.

…og så lige over i en anden boldgade: Hvis du alligevel er igang med at gøre lidt ved hjemmet, så skulle du tage at tjekke billeder på lærred ud! Du kan få fremkaldt dine egne billeder på lærred – det er sjovt! Lige et tip herfra…

Gratis tænd/sluk-ur til automater fra Dong Energy

Spar EL 1 Comment »

Med et gratis tænd/sluk-ur fra Dong Energy kan du spare strøm. Eksempelvis bruger kaffeautomater meget strøm. DONG Energy opfordrer folk til at tænke energirigtigt, derfor forærer de tænd/sluk-ure væk gratis. Du kan indstille timeren, så automaten kun varmer vand i tidsrummet, hvor automaten bliver brugt. En ganske fin mulighed for at få en energirigtig automat :o)

Elsparepærer ind og glødepæren ud – forbud på vej!

Spar EL No Comments »

Det danske folketing overvejer nu at indføre et decideret forbud mod glødepærer. Ved en fordobling af energisparepærer i de danske husstande ville man opnå en besparelse på ca. 300 gigawatt-timer. I Australien har man besluttet sig for en energirigtig lovgivning på dette område, der betyder, at alle glødepærer skal være udskiftet senest i 2012.

Her kan du læse mere om de energirigtige energisparepærer.

Indlæg RSS Kommentarer RSS Log ind