Spar energi i DIT hjem – Gratis EnergiTjek

Spar Energi Tilføj kommentar

Nordjysk-elhandel giver på deres hjemmesiden 9 konkrete bud på energirigtige valg, du kan træffe i hverdagen. Her kan du kan læse deres energirigtige forslag. Desuden tilbyder de et gratis EnergiTjek af dit hjem, så du kan vælge energirigtige løsninger og samtidig spare på “energiregningen”.

…og så lige over i en anden boldgade: Hvis du alligevel er igang med at gøre lidt ved hjemmet, så skulle du tage at tjekke billeder på lærred ud! Du kan få fremkaldt dine egne billeder på lærred – det er sjovt! Lige et tip herfra…

2 Responses to “Spar energi i DIT hjem – Gratis EnergiTjek”

  1. jakob skott Says:

    jeg vil gerne ha et energi tjek….da jeg tror jeg har en kulde bro i huset…..

  2. Mette Hansen Says:

    Meget relevant emne – En anden hurtig måde at spare penge på el regningen er også Skiftel.dk!! Jeg har lige sparet 633 kr:-) og jeg bruger vel og mærke kun 3000 kWh om året! Det er vist en my hjemmeside, så vidt jeg kan se… Godt tiltag syntes jeg, hvad syntes i?

Skriv en kommentar

Indlæg RSS Kommentarer RSS Log ind