LED pærer sparer på strømmen

Hvis du for alvor vil spare på strømregningen, når det drejer sig om strøm til belysning, så skal du til at kigge på LED pærer. LED teknologien giver de absolut højeste besparelser med pærer helt ned til ca. 1W.

Lyskvaliteten fra LED pærer svinger dog meget. Du skal kigge dig godt for og måske være klar på at teste nogle forskellige produkter, før du finder netop den pære, du ønsker. LED pærer er først ved at slå igennem på det danske marked, så vil du undgå de mange pærer derude i dårlig kvalitet, så skal du nok holde dig lidt fra markedet endnu. Næste år ved samme tid vil vi helt sikkert se nogle langt bedre LED pærer i handlen!

Hvidevarer – huske at købe energirigtige hvidevarer

Når du skal købe hvidevarer er det vigtigt, at du kigger dig godt for. Hvidevarer hører til gruppen af strømslugere, som står for en stor del af strømforbruget i de danske hjem. Køleskabe, komfurer, opvaskemaskiner og ikke mindst en tørretumbler kan bruge rigtig meget strøm, hvis ikke de er energirigtige (A-hvidevarer). Derfor skal du finde en forhandler, der kan rådgive dig til det rigtige valg.

Der skal selvfølgelig overvejes, om det nødvendigvis er amerikaner-køleskabe, der er behovet, men også indenfor de forskellige varegrupper, er der stor forskel på strømforbruget. Kig dig godt for, når du skal bruge hårde hvidevarer!